Subscribe:

Selasa, 25 Disember 2012

Google+

Assalamulaikum...
Aku nak tanya ada tak sape2 yang menggunakan google+.. aku baru nak try ... ada tak sape2 yang tahu ape sebenarnye benda ni ... kalo ada plese komen kat bawah ye ...

Selasa, 11 Disember 2012

Cerita Di Malam Hari

 Hi...

ape kabo suma... lama aku tak menaip pape kat sini. sejak tukar keje  baru masa begitu terhad untuk aku especially aku takde port nak melepaskan pelbagai persoalan dan tanda tanya dalam kepala aku. kesempatan kali ni yang akan aku cuba sempat seberapa sempat yang boleh la ... untuk aku keluar kan ape yang ada kat kepala aku..

sekarang ni aku tengah keje malam ... mata memang mengantuk tahap tak leh bantu ... tetiba je lagu slam bermain main kat kepala aku ... hahhahaha

malam yang sepi aku sendiri
di ingatan tergambar rumah aku
tidak ku sedar mata ku da layu
adakah aku yang bersalah

oh mata bangun la ada banyak kje lagi yang ko nak settle kan ... ble lagi ko nak kasi tapau siapkan tu... kalo ko boleh masuk kan dalam tupperware je takpe la.. ni ko mmg kene duduk n menghadap samapai siap tapi masalah nya as well ko tengok je keje tu mesti mata ko pun nak tido.. hahahaha APTB!!!!

dah cukup aku melaluk kat sini sat lagi aku buka cite ntah pape pulak kang ... eh bagi sape - sape yang menmpunyai tips untuk elakkan mengantuk time ngah kje mlm ... silalah komen dibawah iye ... hahagha chow sin chik ...