Subscribe:

Khamis, 23 Julai 2015

Come back home (^^,)v

Assalamulaikum!!!

Selamat tengahari,

Selamat Hari Raya Semua

Lama sangat tak post kat sini... Sj tengah tahun ketiga di UTM plus dengan kerja lagi memang dah makan banyak sangat masa

Sekarang ini Johor dah tukar cuti minggu Jumaat dan Sabtu maka dah susah nak susun semula. Kebiasaanya hari Ahad tu dah masuk kerja sekejap untuk cover balik kerja yang tertinggal hati Sabtu dan Jumaat.

So, dah banyak cerita-cerita yang tertinggal nak dikhabarkan dekat sini.. Rindu teramat nak menaip and nak blogwalking ke semua blog-blog yang ada..

So di kesempatan ini, Sj nak cakap Selamat Hari Raya Aidilfiltri, Segala salah dan silap mohon dimaafi jikalau ada penulisan yang menggores perasaan yang terlebih kata harap dimaafkan


5 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Dewi Aja berkata...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

nora noor berkata...

شركة تنظيف بالخبر

sayd berkata...

ركن سيف لخدمات التنظيف ومكافحة الحشرات
شركة كن سيف[ تاتى لكم اليوم الموافق 5\5\2018 خدمات فى قمم الإمتياز من حيث الجودة المرتبة نحن شركة تنظيف بالاحساء تلك الشركة هى الشركة رقم 1 فى المملكة والتى دائماً ما تعتمد على تقنيات ذات رقى رفيع , تعتمد كذالكشركة مكافحة حشرات على معدات حديثة للغاية مستورده وذالك للحصول على خدمة تنظيف متقدمة كما اننا نقدم والتى هى شركة فى قائمة افضل 10 شركات فى المملكة لمكافحة الآفات المتواجدة فى الاماكن الخاصة والعامة والاراضى وهكذا نكون قد انهينا رحلتنا فى الاعلان عن افضل شركة مكافحة وتنظيف المنازل بالاحساء .

رجب البرنس berkata...بسم الله الرحمن الرحيم نحن فى شركة الكمال نقوم بجميع خدمات نقل العفش والاساس بافض الطرق تحت اشراف فريق كبير مدرب على اعلى مستوى من المستويات مع الفك والتركيب
شركة نقل اثاث بالطائف
شركة نقل اثاث بجازان
شركة نقل اثاث بحائل
والسلامة عليكم ورحمة الله وبركاتهعلى جمال berkata...

شركة مكافحة حشرات ورش مبيدات ومكافحة الحمام بالرياض
تقدم افضل
شركة رش دفان بالرياض
شركة مكافحة النمل الابيض بالرياض
شركة مكافحة الفئران بالرياض
شركة مكافحة الثعابين بالرياض
شركة مكافحة الصراصير بالرياض
شركة مكافحة الحمام بالرياض
شركة رش مبيدات بالخرج