Subscribe:

Jumaat, 23 Mac 2012

RIBUT!!!!!!

Hari tu aku dah janji nak cerita dekat korang pengalaman aku dilanda ribut ketika sedang sibuk menjalankan tugas sebagai despatch tong yang berjaya ... hahahah ayat tu tak boleh bla kan... jadi hari ni aku nak tunjuk dekat korang antara gambar-gambar yang korang boleh tengok keadaan kitorang time tu... tapi memang satu memori, pengalaman yang tidak boleh dilupakan .. yang berlaku sekelip mataa... tapi memang satu kesyukuran yang tidak terhingga bila aku masih selamat dan masih bernyawa.. Alhamdulillah!!!













Ahad, 18 Mac 2012

kene maki part 2...

tiba - tiba mood aku nak berblogging kembali menbara ... bagai bola-bola api ... hahahahha
well aku still lagi kat tapak kempen wondering and counting for the rain right now... it seemly to be very heavily rain come after with all of the thunder and splash just appear also with all the wind... by the way it better from this morning .. the sun is so hot and brightly shine ... hahahah

but the brightly sunshine is coming badly morning mood hahahah... adalah seorang uncle ni .. dia tak leh nak bagi particular yang aku nak then suddenly dia nek angin and throw the form to my face... the stupid uncle memang takde otak senang-senang je dia wat orang camtu ... dia ingat dia sape... wah memang bikin line panas .. tapi aku lately ni memang jenis manusia yang sabar kan ... sengih je la bile kene maki hamun ... wah sedih ohh kne maki ,,, tapi muka kene maintain hahaha

tu yang kat atas tu aku nak update petang tadi sebelum something happen ... khemah yang kitorang gunakan tu ditiup ribut and suddenly aku dah basah kuyup kene hujan .. nasib baik suma equipment dapat diselamatkan ... syukran ...  nanti aku update lagi pasal hal ni ... papai suma

Ahad, 4 Mac 2012

Kene Maki!!! A la...

Hai ... Ape kabar ??
wah ... rase macam hidup kembali apabila dapat update semula blog ni ...
rindunya rasa di hati nak berblogging, blog walking, join segmen .. sumanya pasal blog la...
dah lama sangat kan aku tinggalkan blog aku ni ... dah nek semak samun dah ni ... lalang dah tinggi pinggang .. hahaha

banyak aku nak share kat korang ... especially my visit to USS ( universal studio of singapore) best ooo wa cakap sama u alll.. rugi tak pergi aw...

tapi hari ni aku nak share kat korang .. keje aku ni memang memerlukan kekuatan mental, fizikal , rohani sumanya la ... kalo rasa diri tu tak tahan kene maki memang susah la ... berjumpa dengan orang ramai ni susah .. ada jenis manusia yang mudah dibawa berbincang .. ada jugak belum sempat buka mulut je dah kene maki dah ... peh itu la yang kadang-kadang paling mencabar sekali ...

kira muka aku ni memang selalu la kene maki ... sampai satu saat ble orang maki aku , aku sengih je macam orang tak betul ... bukan ape .. aku kesian tengok dia marah macam temperature putus ... hahahaha pastu dia dah bengang dia terus cakap elok- elok kat aku ... hahahaha

moral of the story,, jumpe je orang ni layan guna otak , bidas kata - kata dia dengan akal bukan dengan nafsu amarah semata - mata ... tu suma memang ke longkang la jawabnye ... memang lagi terok kalo dua-dua naik angin... huhuhu



ok see u all in next post ... [ak pn xtahu ble hhehehe]