Subscribe:

Ahad, 6 November 2011

Follower 205 blog Sj

Alhamdulilah ... Aku dah jumpa dah FOLLOWER ke 205 blog Sj ... dan blogger yang bertuah itu ialah ... jeng jeng jeng ...


cik Fexxa aka  Blog Keledek Goreng ... aku tak tahu la kenapa nama blog dia keledek goreng mungkin sebab dia suka makan keledek goreng agaknye ... Cik Fexxa kita ni umur dia baru 15tahun ... orang johor ni .. sama macam aku gak ... dia stay permas jaya aku kat kulai je ... hehehe terpromote diri lak .. hahahah orangnya memang comel ... senyum pun memang menawan la ... huhuhuhu dia nya blog banyak kaler hijau.. adik suka kaler hijau ke??? kalo korang nak terjah blogger yang bertuah ni klik banner or kat sini pun ok ... untuk few thing yang aku kata nak tambah tu ... aku akan umumkan nanti bile aku dah pergi cari ... ni tak sempat lagi .. sori ye cik keledek goreng .. heheheh 

p/s aku saje je amek gambar dengan orangnya sekali ... baru korang nampak puan tanah kedaungnya ... huhuhuhu


16 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

kotak bulat berkata...

tu dia.. da ramai da..huhu..thniah..

era kecik berkata...

tahniah! hehehe

sj berkata...

kotak bulat: ni pun atas pertolongan kb gak ... heheheh

era kecik: trima kasih :)

+kakak_zaza - berkata...

wah tak sangka jadi follower yang ke-205. ramai dah follower.

http://fexxanaqstory.blogspot.com/2011/11/thanks-sj.html

Asy Faro berkata...

blogwalking ke sini dan membaca latest entry.

senang2 nanti usha la blog saya.
be my follower is an extra bonus for me(if and only if u find my blog interesting) =D

salam kenal. -Asy Faro.

cerita best berkata...

NICE BLOG....pakjoe nk bg tau nie pakjoe ada byk lg tip blog yg nk bg kt tuan blog jemput siggah ke laman blpg pakjoe jgn lpa tau sbb pakjoe dh follow

eus berkata...

alololoooo... comeynya blog vespa ni.. td terkedek-kedek akak dtg kt sini... TQ yer follow blog akak! :P

yura berkata...

tq sbb follow blog...akak br je blaja2 wat blog ni.... akak dah follow semula...

yura berkata...

tq sbb follow blog...akak br je blaja2 wat blog ni.... akak dah follow semula...

mashimaro berkata...

ramai nyer kawan2 dia.. (^^,)
mashi dh follow blog sj..

Oh Oeya berkata...

Vroooommmm!!
Singgah sini..
Follow sini.. 227
U r in my blog list..

Owg Bkt Besau eikkk ;-)

cik pika berkata...

huhu.. maw dipromote jugak..:P

sj berkata...

trima kasih semua sbb sudi snggh blog sj .. sj dh bw suma blog y ad ni ... huhuhuhu

^^eKaTiKaH^^ berkata...

huhu, tahniah2 ^^

fiQ'Ra berkata...

wahhh, bestnya kena review.. hehe, anyway tahniah tau ;)

sharul izam berkata...

wah bagus..teruskan usaha..:)