Subscribe:

Jumaat, 6 Disember 2013

FD Project aka Family Day

Happy nak pergi bercuti bersama member opis.. boleh la relaxkan otak yang dah start nak berkarat ni. herm tapi aku ngah rungsing ni mencari resort or chalet yang ok ...

which mean with the package siap ada game-game gitu kan lebih seronok .. takdela plain je hidup tapi kalo tak jumpa gak alamatnye wa terpaksa la jadi fasilitator terjun.. herm 
boleh jatuh stress mark ni kalo terpaksa galas jawatan tersebut hahahaha

Korang pernah tak atau ada cadangan tak mana-mana tempat yang bagus meh inform Sj ..  boleh Sj pertimbangkan. mana tahu tempat korang suggest memang sesuai dengan selera Sj yang tak berapa nak berselara ni..

p/s: final exam is around the corner nervouse seyh!!

Rabu, 4 Disember 2013

Hati yang tersakiti

Minggu ni, minggu yang agak mencabar bagi Sj. Walaupun kerja tak begitu banyak tapi terasa sesak nafas dia duduk kat dalam opis kat kilang tu.. rase seperti tanah kubur lak ...

ada la somebody yang baik sangat kat dalam opis sedang syok mengata Sj .. cam tak sedar lak diri sendiri ye ... takut t jilat ludah sendiri kang ... sibuk mengata orang last2 dia sendiri yang buat ... herm ... Diharap sangat Allah menberi kekuatan pada Sj untuk menghadapi semua perkara ini ...Amin (Doakn sj ea)


Well ape yang Sj boleh cakap manusia rupa je nampak sama tapi hati lain-lain.. pada mereka yang sedang terkene tu banyakkan lah bersabar atau pernah mengalami masalah tu .. camne ea korang mengatasi orang yang seperti ni?? diorang seperti kucing datang dekat manja-manja, main gesel-gesel kat kaki rupanya baru lepas curi ikan atau buang ***** (paham-paham sendiri) kat atas sofa.. kang menyakitkan hati tu kan.. meh share dengan Sj kalo ada.. ane tahu dapat bantu Sj hadap muka dorang tu ...