Subscribe:

Khamis, 26 April 2012

Tolong Bagi Pendapat Sikit????


hai suma suma !!!!! ape khbar ?!!!! rindu rindu rindu sangat-sangat nak menaip !!! laptop dah rosak susah dah nak menaip skang ni...

korang camne sihat tak????

aku siyes gila tengah tension sejak 2 menjak..
 temper je otak ni ...

semalam data aku yang banyak-banyak tu boleh corrupt lak... ape pun xbleh .. keje dah la tengah banyak pastu bleh lak dia corrupt ane la aku tak bengang

tapi ape nak wat dah nasib badan esok nasib la kalo kene marah ... nak wat cmne kan..

by the way aku nak cite ni ak dapat offer job...

ingat tak ari tu yang aku sesat sampai tg langsat tu ... kan aku baru balik dari interview... aku dapat job tu weyh!!! ak xsangka gle...

skang ni aku ngah pikir nak pegi ke tak...

pendapat korang macam ane ye???

Jumaat, 13 April 2012

Sesat aka Termakan Buah Langsat Tanpa Rela


Hari ini aku ada interview kat dyson senai... sebenarnya takde mood sangat nak pergi but pasal memikirkan yang aku dah set the interview session by hook or by crook kene pergi gak.. aku nya interview tu pukul 4 petang tadi habis dekat kol 5 gak ...

tapi on the way back ape ntah aku berangan atas motor tadi aku terbabas sampai ke tg langsat ... Ya Allah !!! perjalanan yang makan masa 30 minit  sampai jadi 1 jam lebih ... peh serius stress dah la terpaksa lalu highway pasir gudang yang dahsyat tu ...

dari 30km je sampai jadi 80 lebih km perjalanan ... tak giler ke tu!!!
moral of the story bawa la motor sambil berangan lagi ... padan muka ... hahahaha...

wah wa dah ada semangat semula nak berblogging ... kawan2 come on singgah blog aku yang xbrape nak cun ni ... hhehehehe