Subscribe:

Khamis, 31 Mei 2012

Hari Ini Hari Akhir Aku


Hari ni last day aku kat SWM...

nak kata sedih tu tak sangat ... rasa macam aku akan berjumpa semula je dengan dorang ... so kesedihan macam takde sangat dalam diri aku ...

aku tahu and kesian dengan LU JB kerana mereka bakal kekurangan orang nanti... tapi nak wat camne .. kalo aku tak melangkah hari ni .. sampai bile pun aku takkan kehadapan ... setiap kebaikan atau perkara yang kan berlaku bermula dengan langkah pertama ... macam tu jugak lah kehidupan aku..

pasni aku akan terus berkerja dekat DYSON ,, kilang ni wat custom made vacuum ... hope nasib aku akan jadi lebih baik nanti kat sana.. bak kata orang tua - tua .. tapi aku tak tua lagi ... heheheh untung batu tenggelam, untung sabut timbul... tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu...

kepada LU Unit ... En Jef, En Syam, Kq Farah , Kq Yana, Kq Shima, Yus, Darwin, Chot, n Akub thanz for guiding to be a better person as well as you all are very good to me...

kepada team bantuan Yana Kangkar, Abg Mi, Kq Sue, Maziah, team 3R : Buyut, afif , wak lias , bapa ku wak lan hehehehe, Ghani, Din OPU, Aizat and lain-lain .. thank you so much for you kindness...

kepada kawan2 ku kat ofis ... Kq Mei Mei, Kq Noryn, Faiz, Eka, Kq Ina. Paan... thank you so much..

kepada semua yang pernah mengenali aku disini .. aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki di atas segala kekhilafan aku terhadap korang semua ... maaf sangat-sangat ye... aku hope korang semua akan sukses selalu ... hepi always... jangan bersedih-sedih.. hehehehehe

insyallah satu hari nanti kita semua akan berjumpa gak ... 

Isnin, 21 Mei 2012

blog is under construction

Sori ea korang yang masih still lagi sudi melawat blog aku ni ... jap aku ngah edit blog ... tapi macam tak sempat nak siap hari ni ... nanti aku sambung lagi ... sori ok!!! huhuuhu

Jumaat, 18 Mei 2012

new job bling bling

Dah lama rasa nye tak menaip dekat cni ... errr aku rasa setiap kali aku post memang aku sebut mcam ni wakaka...

semenjak dah nak berhenti and nak tukar kepada kerja len ni ... rasa macam dah malas dah nak wat kerja ... but sometime aku terpikir gak mesti kawan- kawan aku akan susah nanti tapi office ni kemudahan pun susah nak bagi ...

maka buat ape nak bersusah payah kan .. wat sesak pikiran je ...  wth kn ...  aku rasa hidup aku akn berubah selepas aku bertukar kerja ni ... tapi tak tahu la tukar kepada yang lebih baik atau  kepada yang lebih worse itu yang tak pasti ... nasib la badan ...
rakan - rakan blogger walaupun blog aku ni tak menarik lagi but please support aku untuk something yang lebih nanti ... huhuhuhuhu

ok adios .. jumpe lagi di len hari ... hehehhe