Subscribe:

Sabtu, 1 Oktober 2011

~Cinta~

tajuk kat atas punya la ummphh... huhuhuhu ... tiba-tiba aku terpikir lepas macam - macam perkara terjadi dalm hidup aku this lately .... kita mungkin boleh erase/ delete/ padam/ pura-pura tak ingat ... tapi boleh ke kita lupekan ape yang kita rasa ...boleh ke kita erase rasa cinta terhadap seseorang ... herm.. sangat subjektifkan .. aku rasa kalo masuk dalam ujian ni mungkin pelbagai jenis jawapan boleh keluar ... betol tak ?? hahahaha

Siyes sangat-sangat aku katakan atau pendapat aku adalah NO WAY kenapa?? because rasa cinta bukan hadir pasal ko yang suruh or ko yang nak .. ianya datang sendiri .. kalo dalam masa sesaat ia tak tumbuh maka selama-lama nya begitu juga .... nak highlight kat sini suka dan cinta adalah berbeza ok .. 

suka hanya satu perasaan tipis je .. kita suka dia pasal dia sangat hensem ... or kita suka dia pasal dia pun suka makan coklat and hobi dia sama iaitu suka tengok kura-kura jalan ... hah itu suka ...

tapi cinta is much more deeper ... something passionate feeling that you cannot say it .. you just really love it ... dan yang paling tak boleh bla adalah how hard you try to ignore and hate it ... you never ever can do it ... 
hahahaahha sakit gila la ... huhuhuhu 
tunggu la sampai bidadari bidadara datang menyelamatkan ko .... huhuhuhu 
happy love everybody ...  


p/s jaga la cinta mu agar ia bukan hanya untuk dikenang .. jangan sampai dah hilang baru teraba-raba mencari .. (^^)v

12 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

ieyza afieyna berkata...

betul tu..
cinta hadir dgn sendiri nye
cinta tak bole dipaksa..

Wanita Mutalib berkata...

setuju 200%

eh. mak dah datang. tadaaaaa! :)

Sekamar Rindu berkata...

tak semudah tu nak lupa..

KiMiE berkata...

hehe..nice entri..salam kenal..

Cik Ice berkata...

Walah..betul3 (*_-)

hardy boy berkata...

dtg menjenguk blog awk kembali.he3x

Amie. berkata...

kak jem ! amie ni. haha ! tak tau lak kak jem pun berblogging gak.

cik mun berkata...

kdg2 kite xtahu knape kite syg kat someone tu..prasaan tu just dtg secara tibe2..^^

Gen2Merah berkata...

salam cinta buat sj... ehehehe...

salam kenal juga ya,.. dah folo kembali... tahnx so much

ARYANI NUR berkata...

cinta tu susah nak dijelaskan..walau terkadang kita rasa penat disakiti insan yg sama tapi kita tetap tegar disisi dia.. :)

yen(toka ziizokukuto) berkata...

tak penah rasa cinta,,sob sob

Rahmah Ram Ram berkata...

seronok apabila diri kita dicintai dan mencintai...tapi jangan sampai memudaratkan diri...

Tahniah bila free lawat sini ye.

Thanks for being my great blogger friends...

http://bla-bla-blub-blub.blogspot.com/2011/10/versatile-blogger-award.html