Subscribe:

Khamis, 26 April 2012

Tolong Bagi Pendapat Sikit????


hai suma suma !!!!! ape khbar ?!!!! rindu rindu rindu sangat-sangat nak menaip !!! laptop dah rosak susah dah nak menaip skang ni...

korang camne sihat tak????

aku siyes gila tengah tension sejak 2 menjak..
 temper je otak ni ...

semalam data aku yang banyak-banyak tu boleh corrupt lak... ape pun xbleh .. keje dah la tengah banyak pastu bleh lak dia corrupt ane la aku tak bengang

tapi ape nak wat dah nasib badan esok nasib la kalo kene marah ... nak wat cmne kan..

by the way aku nak cite ni ak dapat offer job...

ingat tak ari tu yang aku sesat sampai tg langsat tu ... kan aku baru balik dari interview... aku dapat job tu weyh!!! ak xsangka gle...

skang ni aku ngah pikir nak pegi ke tak...

pendapat korang macam ane ye???

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Fahz berkata...

jika pekerjaan yang baru tu lebih bagus dan berbaloi dari sekarang,terima je. :)

❀ ERAH ❀ berkata...

mana yg bagus adik rsa..yg tu la adik terima...