Subscribe:

Khamis, 31 Mei 2012

Hari Ini Hari Akhir Aku


Hari ni last day aku kat SWM...

nak kata sedih tu tak sangat ... rasa macam aku akan berjumpa semula je dengan dorang ... so kesedihan macam takde sangat dalam diri aku ...

aku tahu and kesian dengan LU JB kerana mereka bakal kekurangan orang nanti... tapi nak wat camne .. kalo aku tak melangkah hari ni .. sampai bile pun aku takkan kehadapan ... setiap kebaikan atau perkara yang kan berlaku bermula dengan langkah pertama ... macam tu jugak lah kehidupan aku..

pasni aku akan terus berkerja dekat DYSON ,, kilang ni wat custom made vacuum ... hope nasib aku akan jadi lebih baik nanti kat sana.. bak kata orang tua - tua .. tapi aku tak tua lagi ... heheheh untung batu tenggelam, untung sabut timbul... tuah ayam nampak di kaki tuah manusia siapa yang tahu...

kepada LU Unit ... En Jef, En Syam, Kq Farah , Kq Yana, Kq Shima, Yus, Darwin, Chot, n Akub thanz for guiding to be a better person as well as you all are very good to me...

kepada team bantuan Yana Kangkar, Abg Mi, Kq Sue, Maziah, team 3R : Buyut, afif , wak lias , bapa ku wak lan hehehehe, Ghani, Din OPU, Aizat and lain-lain .. thank you so much for you kindness...

kepada kawan2 ku kat ofis ... Kq Mei Mei, Kq Noryn, Faiz, Eka, Kq Ina. Paan... thank you so much..

kepada semua yang pernah mengenali aku disini .. aku minta maaf dari hujung rambut hingga hujung kaki di atas segala kekhilafan aku terhadap korang semua ... maaf sangat-sangat ye... aku hope korang semua akan sukses selalu ... hepi always... jangan bersedih-sedih.. hehehehehe

insyallah satu hari nanti kita semua akan berjumpa gak ... 

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Nurul Fazlina Mohamad Zahran berkata...

Hai!

Done following ur blog
kalau sudi, meh la blogwalking blog sye..
dan follow :D

btw, very impressive blog!

http://fazlinazahran.blogspot.com/

ELFarahin berkata...

SJ! Wuuuu~ SUPER JUNIOR! LOL~ bukann...hehee...jom JOIN segmen saya! Untuk Blogger Boy sahaja taw. :)

http://sujuelfarahin.blogspot.com/2012/07/1st-segmen-by-elfarahin.html