Subscribe:

Rabu, 4 Disember 2013

Hati yang tersakiti

Minggu ni, minggu yang agak mencabar bagi Sj. Walaupun kerja tak begitu banyak tapi terasa sesak nafas dia duduk kat dalam opis kat kilang tu.. rase seperti tanah kubur lak ...

ada la somebody yang baik sangat kat dalam opis sedang syok mengata Sj .. cam tak sedar lak diri sendiri ye ... takut t jilat ludah sendiri kang ... sibuk mengata orang last2 dia sendiri yang buat ... herm ... Diharap sangat Allah menberi kekuatan pada Sj untuk menghadapi semua perkara ini ...Amin (Doakn sj ea)


Well ape yang Sj boleh cakap manusia rupa je nampak sama tapi hati lain-lain.. pada mereka yang sedang terkene tu banyakkan lah bersabar atau pernah mengalami masalah tu .. camne ea korang mengatasi orang yang seperti ni?? diorang seperti kucing datang dekat manja-manja, main gesel-gesel kat kaki rupanya baru lepas curi ikan atau buang ***** (paham-paham sendiri) kat atas sofa.. kang menyakitkan hati tu kan.. meh share dengan Sj kalo ada.. ane tahu dapat bantu Sj hadap muka dorang tu ... 


0 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj: