Subscribe:

Jumaat, 6 Disember 2013

FD Project aka Family Day

Happy nak pergi bercuti bersama member opis.. boleh la relaxkan otak yang dah start nak berkarat ni. herm tapi aku ngah rungsing ni mencari resort or chalet yang ok ...

which mean with the package siap ada game-game gitu kan lebih seronok .. takdela plain je hidup tapi kalo tak jumpa gak alamatnye wa terpaksa la jadi fasilitator terjun.. herm 
boleh jatuh stress mark ni kalo terpaksa galas jawatan tersebut hahahaha

Korang pernah tak atau ada cadangan tak mana-mana tempat yang bagus meh inform Sj ..  boleh Sj pertimbangkan. mana tahu tempat korang suggest memang sesuai dengan selera Sj yang tak berapa nak berselara ni..

p/s: final exam is around the corner nervouse seyh!!

0 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj: