Subscribe:

Ahad, 29 Jun 2014

3 fakta tentang Transformer Age Of Extinction


Transformers 4 movie in the works

Hah!! hari ini plan dengan member-member office pi tengok cite Transformer Age of Extinction... dah penuh dah orang book ... ini pun Sj beli tiket sehari awal.. kalo tak memang tak dapat jack ni ... hehehe ingat nak tengok 3D standard pn tak rugi la tapi  ape yang Sj boleh kata ialah 

Fakta No 1
Ini je benda yang sj rse kagum... Benda yang paling best ialah bahan yang di panggil transformium .. Bahan yang boleh diubah mengikut kehendak users. nak tukar jadi barbie doll bleh, riffle boleh .. sj rasa yang tak boleh makanan je kot ... sebab tu antara 5 hukum tranfigurasi (errr tu bkn harry potter k .. ahhh belasah je)

Fakta No 2
Too much of action sampai Sj rasa menbosankan and menyebabkan terlelap dalam panggung wayang ... hahaha Too bad right??!! Tapi bukan Sj sorg kot ... ramai gak yang rasa benda yang sama... macam lama sangat tau ... lagipun kali ni asyik nakal si bumbleebee takde sangat pun... too serious pun ada gak ... payoh ehhh

Fakta No 3
Satu je moral of the story yang dia nak sampai kan .. that is manusia ni still lagi pada level yang sama ... Masih lagi mengulangi kesilapan yang sama ... senang cite manusia sebenarnye bodoh, tamak and selfish 

Sekian Terima Kasih ... Sape-sape tak setuju minta maaf la ye ... kan masing-masing ada pendapat tersendiri ... Ini pendapat Sj ... :)

Salam Ramadhan kwn-kwn 



1 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

ZUKI DIN berkata...

as salam. best tu tgok filem di panggung. kat kelate x de cinema..layan dvd atau download di internet aje la. abe kie follow sini. no 276.