Subscribe:

Isnin, 2 Jun 2014

Tomorow Is a My Final Paper

Kestressan dah start dah, Harini je otak sj dh rase tepu lain macam semua yang distudy dah macam tak masuk lagi dalam kepala ni.

Esok dah nak final tapi rasa nye macam banyak lagi tak cover. Kepeningan yang agak melampau. 

Memang redha je la untuk paper ni, Ya Allah harap=harap lulus

Korang mesti tertanya - tanya paper ape kah?

paper Differential Equation, budak-budak course engineering mesti tahu nye ni.. 
huhuhu.. ari ni ambil cuti semata-mata untuk study tapi rasa macam tak perlu je 

sebab dah tepu... Hope malam boleh teruskan untuk abeskan lagi 2 bab yang di target 

doakan Sj ea.. Please (^^,)v

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Knor berkata...

in shaa Allah.
usaha adakan..doalah pula..

sj berkata...

Tq Knor... sbb sudi melawat :)
tula... tapi risau sangat ni... paper ni terasa susah :(