Subscribe:

Rabu, 1 Jun 2011

isu ku

rse cm dh lma sgt x update blog ni .. walau pn entry bru nk msuk 3 tp rse cm dh serasi je kt cni .. huhuhuhu
ak bru je bek dr demm tu mungkin pasal aku trase cm dh lma x jenguk blog ni ... . well spnjg ak last update smpai la ke hari ni dh cm2 pkare trjadi kt diri ak ...

mula2 aku dmm.. then suddenly nenek ak lak msuk spital ... sbnrnye bkn suddenly tp mmg dh dijangka ... kalo tngk brdasarkn keadaan dia tu mmg dh leh  agak r .. ape2 pun nenek aku skang kt ccu hospital sultanah aminah ... ari ni aku x pergi pasal jauh sgt .. xpe la esok ak smpai cna insyallah ..

tu la sedikit sbyk prkmbgn diri ku .. tp ni bkn input y ak nk bg untuk entry kali ni ...
check out after this ... =)

0 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj: