Subscribe:

Khamis, 30 Jun 2011

Malam Yang Beku

Hai .. malam yang beku dgn tahap kedinginan yang melampau ni ... aku serius ckp xtahu nk wat ape .. nak update ape kat blog pun xtahu ... se olah olah mcm suma idea dh sorok kt celah celah lapisan tisu otak wakaka... aku pun sendiri  xtahu apa yang aku nak merapu sat lagi kat cni atau pun nak update info2 yang menarik.... ak pun xtau ... tapi ad story aku nk cite but xde r menarik mana pun aku je y truja trlebih dos...

tadi aku g amek baju kurung yang dh siap jahit ... tapi bile aku try pakai je .. baju tu xmuat or terlalu longgar ... what happen .... pelik2 .... aku ukur balik kot mse hntr  jahit ari tu ... or aku dah jd kurus kering cam ikan kering sedang dikeringkan ... OMG!! abes la kawe kalo gini ... hahaha ....
ape yang aku merepek daa ... alamak !!
p/s sori suma xtahu nk wat ape .. tu update entry poyo cm ni .... =) [ wat muka innocent ... hahahah]

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

nuyui a.k.a miss NUSHA berkata...

xder idea nk update tp dh terupdate gak kan..hehe..

thnx follow.

oh ye,dh try yg letak link sndiri kan?? tahniah..

sj berkata...

~nuyui... dh bosan sgt la tu update merepek2 ni .. hehehe... anyway thanz ... very apprecite pasal tips tu ...hhhehe