Subscribe:

Rabu, 14 Disember 2011

Naufal Farewell

Hari ni last day my officemate Mohd Naufal Bin Abdul Kadir berkhidmat untuk SWM Enviroment... dia dah dapat tawaran kerja baru kt KL ... dia memang seorang lelaki yang baik, very maskulin and metroseksual guy, funny and sangat suka menyanyi luckily suara dia sedap kalo tak abeslah telinga kitorang kat dalam office ni... hahahaha so hope dia berjaya la dalam ape sahaja yang dia lakukan kelak and hope dia gembira dengan keputusan dia ni ... Aku as dia punye frenz sentiasa mendoakan dia ... tak mahu cakap banyak-banyak  korang tengok la gambar-gambar kat bawah ni ye ...

naufal if u read this, i just want to wish good luck and i will pray for ur success in future.. plus kawin jangan lupa jemput ... hehehehhe


...ni la dia si mohd naufal yang kuat menyanyi ni...


... cenderahati yang disampaikan oleh big boss n dia dapat gelaran anak emas ccd , bangga tu ...


...saat akhir bersama naufal...


...saat akhir makan bersama sebelum kerja kat tempat baru...



...bersama bos CCD...


...finally he crying hahhaha.. love this pic huhuhuhu...


...dakapan terakhir...




3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

kotak bulat berkata...

wah~ best la jem ngn keje bru ..

Mohd.Naufal berkata...

Yes.... I've read ur post.... Sorry.. Xdpt menahan emosi time tu... Sedeyh dia xterhingga.... Well its easy to perkenalkan diri... But bila nak berpisah only god knows ape yg aku lalui...

sj berkata...

kotak bulat : ok la not bad ... seronok gk huhuhuhu

mohd naufal : ak fhm ... kalo ak pn sdh ... dh serasi kt cni mmg la sdh cuba kalo x best cmfirm ko x ngsnye ... huhuhuhu