Subscribe:

Rabu, 21 Disember 2011

Most Expensive Laptop

Hari ini aku tak nak cite panjang-panjang.. isu aku mudah aje "Laptop Termahal Di Dunia"... perincian memang awesome plus harga memang pergh AA++++... tak mampu aku nak beli seyh huhuhuhuhu...

1. Luvaglio One Million Dollar Laptop




aku nak terangkan pun susah jadi korang faham sendiri la feature yang ada kat dalam laptop 1 juta ni...
" a Blu-ray drive, 128GB solid-state drive, a built-in USB memory stick and MP3 player, and a curious "integrated screen-cleaning" feature. Only one machine is being manufactured, and the lucky big-timer who purchases the notebook can furnish it in his or her choice of precious metals, leathers, and real woods. Perhaps most intriguing of all is that the One Million Dollar Laptop will never become obsolete; its design allows for component upgrades, so trust-fund babies can check stock quotes on a machine that's always cutting-edge"

2. Tulip E-Go Diamond  $355,000



laptop ni spefikasi bese je sam macam laptop lain.. tapi kalo luaran dia memang sangat hebat.. laptop ni luaran nya dikelilingi dengan high quality leather.. dibentuk bercirikan beg tangan wanita ... kat laptop ni ada berlian, kemasan chrome and macam-macam lagi la sampai ada orang gelarkan dia as the bling laptop..


3. Ego for Bentley $20,000


bagi aku laptop ni hanya untuk perempuan dengan rupanye tu plus lagi feature tu simple sangat.. bese je nothing special tapi laptop ni boleh custom dianye luaran tu mengikut kereta bentley siap dengan logo bentley lagi awand laptop ni biasanya dibeli oleh wanita kaya hanya sekadar untuk bergaya... sangat tidak berbaloi ...

4. Voodoo Envy H-171 $8,500


kalo ko cari laptop yang berprestasi tinggi inilah laptop yang korang boleh pilih pasal ape ... let see

- Intel Core 2 Extreme X6800 processor
- 4GB chunky RAM
- Nvidia Quadro FX Go 2500M grafik chipset berkembar
- 1.3MP webcam
- dua hard drive 250GB
- 7-in-1 card reader
- 2 layer dvd drive
- high resolution 17-inci 1920 × 1200
- casing yang boleh ditukar dengan 25 warna dan boleh memilih dari 14 tatu..

5. Rock Xtreme SL8 $5,000


aku tak tahu sangat pasal laptop ni tapi yang aku tahu laptop ni antara laptop yang dikatakan terpantas di dunia...


6.Alienware Area 51 $5,000


7. Lenovo Thinkpad W700DS $4,500



8. Toshiba Qosmio G-35-AV660 $3,500


9. Dell M6400 $3,000


10. Acer Ferrari 1100 $3,000


ni yang paling aku suka sekali ... hehehehehe  ... Acer Ferrari kelihatan seperti Supercar Itali yang dibina dengan reka bentuk ultralight, pakai casis gentian karbon tahan-. bagi ciri-ciri komputer AMD Turion X2 Dual-Core CPU, 4GB RAM dan WiFi Draf-n di mana anda akan mendapatkan kereta Prestasi seperti Ferrari. Harga yang cukup baik yang $ 3000 tetapi reka bentuk sangat layak untuk dibeli untuk prestasi dan rupa.
p/s sekian terima kasih ... (^^)v

0 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj: