Subscribe:

Isnin, 19 Disember 2011

Ahad Dan Kerja

Semalam orang semua sedap sedap duduk umah aku ngah berhempas pulas kerja... hahhaha semua orang tertanya aku ni kerja ape sebenarnya ... mana taknya setiap kali orang tanya aku jawab aku drebar la , tukang hantar tong la ... dah nak confuse dah dorang ni ...

hari ni aku nak pecah rahsia ape sebenarnya pekerjaan aku ... sape kawan kawan yang baca blog aku untunglah sebab dah tahu ... yang mana tak nasib lerh lerh lerh ...

aku keje sebagai assistant logistic dekat SWM Enviroment ... SWM ni dia wat perkhidmatan angkat sampah untuk johor, melaka dan negeri sembilan ... and my office dekat permas jaya ... dan kerja aku adalah mencapai target untuk hantar bin @ tong sampah kepada setiap penduduk johor yang SWM ada wat servis dia ... tapi program ni akan dijalankan secara berperingkat peringkat.. aku nya bahagian hanya dia johor sahaja ,, melaka dan negeri sembilan dia ada unit logistic dia sendiri.. so aku tak yah nak sibuk sibuk kacau rumah tangga dorang ... wakakaka.

semalam 1st event kitorang ... jom check out kempen hantar tong kitorang semalam ...


... ni masa 17-12-2011, hari sabtu tengah prepare untuk esoknya...


... macam berat je kan tong tu hehehehe... 


... sedang mengira tsb yang ada...

HARI BERSEJARAH 


... aku kene jaga kaunter registration...


... seksi seyh amoi tu, sakit mata wa tengok lorh...


... semua gambar aku dari tepi aje... hohoho....


... kaunter customer service...


...kaunter verification...


... kaunter distrubation...


...boss- boss lak bergambar bersama YB Mok...






2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

kemey berkata...

saye nak wat aduan kt taman perumahan sy xde tong smpah,tp sy dduk trganu hehe..

sj berkata...

tu kne tnye org y jga smpah kt terenganung sana lerh lerh lerh ... huhuhuhu