Subscribe:

Selasa, 29 Oktober 2013

Tekanan+Stress= Ketidakstabilan Fungsi Otak

Korang pernah rasa tak bila balik dari kerja ke kelas ke.. balik je kepala korang cam berat je.. Tak larat je nak wat ape-ape and also suma benda boleh jadi bahan kemarahan.. tu memang tanda korang dah stress tu ... 

better cari something untuk releasekan kadar kestressan korng tu... 

Hari ni, Sj balik kerja dengan keadaan yang stress.. balik je sampai rumah muka dah macam pisang benyek.. monyok aje.. Terus tak cite panjang masuk bilik buka tudung capai bantal and laptop buka FB.. Nak bagi kurang sedikit tekanan yang ada kat kepala .. 

Selalu kalau balik je, mesti lepak kejap dengan Puan Ibu tukar-tukar cerita, hari ni dah macam tsunami dah.. balik je muncung dah boleh sangkut dengan baldi.. 

Penatlah kerja.. banyak kot... Memang million, bilion, trillion test nak kene siapkan hahahaha..  Herm dengan ada perubahan team lagi, test tengah banyak pastu herm sedih nak kehilangan one of my team members (ni next entry baru cite la hehehe).. Hari ni rasanya sekejap Sj dapat duduk kat kerusi, masa lain  berjalan je pi jenguk test yang nak kene siapkan tu.. Hope esok lagi better dar hari ini :)

Bila dah tenang sikit ni, terpikir lak padahal kalau kita relax sekejap, cuba control mungkin lebih better kot dari balik dengan muka tak siap camtu... huhuhu 

p/s: saja je nak luahkan hehehe jangan marah hah!!

1 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Cik Atoniah Bandarus berkata...

best . banyak info . santai ~ done follow dear . banyakkan lagi info yang menarik . jemput2 la follow juga ya :D