Subscribe:

Isnin, 10 Oktober 2011

Sj Minta Maaf

aku minta maaf sangat kepada semua blogger or pelawat yang datang ke blog Sj but no update for this couple day. aku minta maaf sangat la ye .. aku tak sempat sangat-sangat nak update blog ... camne nak update line kat umah tak betul .. kat sini every day hujan jadi line tu pun macam hujan .. payah bebeno nak lekat nye... siyes sadis ... tengah-tengah blog baru je nak naik dah jadi cam tu siyes sangat-sangat sedih sebenarnya ... ingatkan this month boleh lah meningkatkan trafik blog .. but nampak nye terpaksa lah bersabar.. herm ..
sekali lagi aku minta maaf atas kesilapan ini .. segala kesulitan amatlah dikesali.. maaflah maybe untuk seminggu dua ni .. blog ni  mungkin tak terupdate sampai lah line kat umah tu elok... maaf ye semua..


6 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

IMANSHAH berkata...

saya maafkan

Si BuDaK KaChAk berkata...

dun worry...sy pun da kurang update...bz yg teramat sekarang ni

syaz@rozelt berkata...

ala..jngn sedih2 k..masalah tenet nie biase la..selalu happen..hehe

kotak bulat berkata...

aku pun da jrg update..bz je..

era kecik berkata...

he he he.. supelah kita :)

Anonymous Mat berkata...

hohohohoho it ok