Subscribe:

Selasa, 18 Oktober 2011

Awan Terbang !!!????

Awan Terbang ???!!! apa kaitan tajuk aku dengan entry hari ini.... bagi aku perasaan aku hari ni macam awan terbang ... KENAPA?? 
ni pasal nya ...
Last Saturday sepatotnye aku ni ada konvokesyen Silat kat Shah Alam tapi aku tak pergi ... bile aku tengok gambar dorang konvo rasa macam menyesal pulak tak pergi .. pasal aku mungkin antara penerima anugerah kepujian serius syahdu hati ni... 
sengal kan ??? sedih - sedih - sedih... 
tapi kawan-kawan aku pun semua tak g gak ... hehehehe

selain dari itu ,, aku ni  baru abes kelas komputer ... alhamdulilah semuanya berjalan lancar... huhuhuhu 
esok dan lusa aku ada interview .. korang doa kan aku ye ... (^^)v

p/s kalo pergi apa jadi ye ??? wondering~

3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Anonymous Mat berkata...

moga Berjaya INSALLAH keep the smile n keep kepetahan bercakap awak tu ....yakin pasti boleh k

era kecik berkata...

gud luck :)

BaBYy ZoNe berkata...

dr segmen yg sama..
salam perkenalan..
dah follow..
follow baby zone kembali yer..
thanks.
:: http://babyy-zone.blogspot.com/