Subscribe:

Isnin, 31 Oktober 2011

Wanita Dan Maintanancenya?

Sabtu lepas aku pergi jemputan kahwin kakak member ... dekat muar ... pergi dengan member-member kelas masa kat poli dulu .. syok gak r kan jumpa geng-geng semua ... huhuhuhu then on the way back tu terbukak la cerita about maintanance ... pe jenis ??  women and it's maintanance... lelaki cakap kalo dorang takde kereta yang menarik paling kuman pun satria neo perempuan taknak naik ...   then wanita kalo makan nak tempat branded je ..hotel je ... makan tepi jalan ni eeewww takde kelas you... shopping tak men pasar malam @ tesco@ giant ... T-Shirt beli adidas@nike lagi dress or baju lain ...  senang bunyi takde harta boleh jalan-jalan cuci mata je ...  nak jadi awek or bini simpan buat sarang labah-labah je la angan-angan tu... ye ke??? korang setuju ???

bagi aku , aku tak setuju... harta bukan segalanya maaa... perempuan or wanita macam tu bagi pandangan aku esok lusa bawa masalah je ... why ?? ye la kang ko takde duit ada dia tinggal je ko terkontang kanting sedang kan dia dah kikis semua duit ko kot ... dahsyat!!! lagipun ikhlas ke dia ada by your side ... mungkin tak pasal yang dia idamkan adalah harta ko semata .... bagi aku  perempuan yang mungkin layak or sesuai jadi bini ialah perempuan yang senang je ... dia hormat, dia tak kisah, dia simple, bile tengok or pergi mana-mana mudah je bawa berbincang... senang cite tak serabut otak r ... nak merengek cam budak - budak mintak botol susu leceh gila r... tapi lain padang lain belalang tak semua orang ada taste yang sama kan .. wanita macam ni ada peminatnya sendiri ada keperibadian yang menarik bagi sesetengah lelaki ...


lagipun tak semua wanita or perempuan macam tu ... ada gak yang bese je .. dia tak kisah pun ... selagi ko tak jadi husband .. your life is still your life... dia relax-relax je ... bese ni yang kurang menarik dari segi fizikal but indah dalamannya .. ni pandangan aku aje ... korang aku tak tahu la ... pasal aku dah tengok macam - macam jenis manusia ..  ada gak yang cun melecun tapi peribadi superb .. macam bidadari dari syurga tapi limited edition r kan .. hehehehehe



bagi yang terasa i'm so sorry ... this is my opinion ... ko nak terima atau tak terpulanglah ... sendiri terjun dalam loji kumbahan dia sendiri la yang bau ok ... bagi yang ada opinion yang berbeza .. come jangan segan-segan komen .. mungkin pandangan korang ada benarnya  but dengan cara berhemah ok ... (^^)v~peace no war~

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Anonymous Mat berkata...

hem....hem...hem.... ;>

sj berkata...

Anonymous mat: pe y hem...hem...???