Subscribe:

Isnin, 24 Oktober 2011

Sejarah Ape Kaitan Dengan Hari Ini

sape kata sejarah takde kaitan dengan hari ni ... banyak kaitan nya ... contoh nye semalam jatuh basikal luka kat kaki tu dah jadi sejarah tapi hari ni luka tu masih ada bekas dan pasal bekas luka tu la tak dapat jadi miss universe ... hAH!!! kan sejarah tu amat berkaitan dengan hari ini ... huhuhuhu

Sebenarnya aku nak cite tadi aku pergi interview.. peh memang ari ni dalam sejarah ... ari ni aku di interview kali kedua oleh seorang production manager   yang begitu dasyhat soalannye  .. yang 1st dulu dengan engineer .. padahal jawatan nya ialah Technical Specialist ... aku pun xtahu ape menatang tu sebab aku mintak untuk QA Technian but dia offer untuk tech specialist ...  aku kene interview dekat 1 jam kot ... totally BI ... because he cannot understand BM ... huhuhuhuhu sabar je la .. nasib baik la aku ni boleh la cakap sikit walaupun ayat lintang pukang macam kene kerja biawak jadian ...

korang tahu apa antara soalannya ... let check out :

1.Introduce yourself 
2.What is your final project 
3.explain how it work
4. why you choose this project
5. how much the cost
6. peh yang paling best abes dia soal siasat hmpir suma subject yang aku belajar masa aku study dari sem 1 sampai sem 6 ... lagu mano nak ingat weyh ...
7. dan macam-macam lagi tak terkira banyaknya 

errrr banyak lagi la yang pelik- pelik ... sampai aku rasa macam-macam nak sorok dalam dinding aje ...

hope pas ni interview nye lebih okay tak macam tadi ... sangat menakotkan ... rasa macam nak pitam pun ada ... tak pe la ni pengalaman untuk aku agaknye .... mungkin ada lain rezeki yang Allah tetapkan untuk aku kan ...

korang doakan aku ye ... jangan lupa ... doa panjang-panjang  sikit .. heheheheh

1 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Anonymous Mat berkata...

hehehehehhe
sabar2 biasa la tu dugaan hehehhee
nasib baik biawak jadian..bukan ulor cam dalah cite harry potter tu hehehe