Subscribe:

Selasa, 22 November 2011

Aku Pasti Akan Rindukan Kamu

Hello Readers!!!!!  How are you???? seminggu ni aku spent time aku kat KL ... menyertai sebuah kem .. kem apa? itu la yang perlu aku beritahu ... hehehhehe ... JOB CAMP... this camp is under KPT and it running by SCICOM Education ... over there i join group MDEC Batch 11 (MSC)... because my pointer is 3.0 and above ... kat sana kitorang kene selalu speaking untuk improve english skill pasal tu aku cakap BI kat atas tu ... hehehehehe... This camp memang sangat awesome lebih awesome daripada laksa johor yang aku sangat suka tu ...rasa cam masuk tadika balik la kiranya hahahahaha... kelas aku memang superb ... dorang memang sangat menyenangkan ... seminggu aku kat sana alhamdullilah penerimaan dorang memang sangat-sangat baik ... sedih nak tinggalkan kamu semua tapi now i try to catch my dream ... (^^)v doa kan aku ea ...


... ni la gambar aku and the classmate ... takde  dalam gambar tengku, zul, ita dengan wan, queenzhi and pauline dan ina serta yurn...


... waktu rehat ... 


...zul ,, pauline ,, farid...


...tengku ,, sha and the class rap khairul...




... makan time ...


..last day with them..


... 3 awek comel... 


... ada je terselit dak khairul ni ... 


... mama yurn aka drama queen aka queen dancer... huhuhuhuhu...


.. nama kelas aku is MADRID tapi ari ni dorang dah tukar pergi Colombo lak ...

...to be there such a miracle but today feel weird when i not part of them when think that i maybe cannot met them anymore.. sayonara everybody hope that all of you will success in everything you do...

p/s video kat bawah ni khas untuk korang .. DON'T WANT AN ENDING  by sam tsui








3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

yurn berkata...

gambar aku xde....waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..jem...aku nages ar....

sj berkata...

mama yurn jem dh letak sebesar-besarnye gambar kamu kt ats tu ... huhuhuhu

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

huhu,pasti tinggalkan memori..