Subscribe:

Selasa, 1 Oktober 2013

Yeah!! I'm Back!!

Assalamulaikum and Hai Everyone..... 


Wah I'm Come back!!!

Seronok nya pabila jari-jari dapat menaip.. Indahnya rasa pasal dapat meluahkan apa yang dah lama terperuk, terpelosok dalam kepala ini

Banyak story nak cakap, banyak cite nak habaq mai tapi masa tak mengizinkan. Semenjak dua, otak aku dah hang dengan malas dunia yang kecil je ni...

WHY??


contohnya hari ni.. adalah satu hamba Allah yang sangat baik .. amin ...
well dia ni nak kata baik adalah ciri sikit-sikit tapi mulut takleh bla... Always lupa diri sendiri and suka menengking tak tentu pasal macam dia sorang ada maruah ... orang lain tu macam haiwan pelihraan ...
padahal orang tu wat kesalahan kecil je kot bukan besar mana pun.. aku tak tahu la bila dia akan sedar apa yang dia wat adalah satu kesalahan ... susah betul ...

aku doa la supaya dia berubah and jadilah manusia yang fikri dulu sebelum cakap.. jangan fikir dia sorang je ada perasaan .. amin...

p/s: ni orang pun ada ka!!

0 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj: