Subscribe:

Jumaat, 11 November 2011

...Isu Anak Chef Wan...

dah beberapa hari aku tak update papekan .. trafik pun slow dah jadi nya ... actually aku nak update isu ni semalam tapi tak jadi pasal adik aku nak pakai laptop lak ... so ari ni baru la aku berjaya nak update isu ni ... aku rasa satu malaysia dah tahu anak chef wan .. tukang masak paling best malaysia selain my mum ... well kali ni anak nya iaitu chef riz telah pun memalsukan CV nye atau curicullum vitaenya aka resume dalam rancangan masakan master chef malaysia... dia kan salah seorang judges... masalahnya pembohongan dia tu dahsyat sangat.. dia bohong dia pernah berkerja diluar negara dan restorannya lak bukan calang-calang restoran ... agak ternama kot... tapi aku amat tabik kat chef wan ... dia sangat profesional ... adil la ... kalo daddy orang len mesti dah pasang lawyer semua even kalo dak sekolah kene jentik pun father diorang dah saman cikgu tapi dia terima dan nasihatkan anaknya... ni aku sertakan post dari laman sosial facebook fan page chef wan fan club...


4 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

mira maisara berkata...

tak tahu ler ape jadahnyer die wat cam gitu kan..

Anonymous Mat berkata...

em......setiap manusia x tertinggal lakukan kesilapan.....

Run Away berkata...

../salam kenal dari segmen lulu...;d

nuyui a.k.a miss YUI berkata...

mcm2 anak dia tu..