Subscribe:

Ahad, 11 September 2011

Doodle Dari Aima

Wah !!! Hati ku banyak girang ... cam nak ketawa kuat-kuat ... hati banyak suka... korang nak tahu kenapa ... korang nampak doodle yang sangat comel kat tepi tu ... tu la doodle Aima bagi ... Sape Aima? ko klik sini nak tahu sape blogger best ni ... hehehe... dia wat satu segmen tapi aku terlepas segmen tu .. jadi aku komen kat dia semalam ... menyatakan rasa kecewa kat hati ku yang kecik aje ni ... bukan cam hati lembu besar ... agak-agak hati T-rex besar mana ye ??? wondering ... then petang ni aku buka blog ada shout dari Aima kat shoutbox ... dia kata amik la kalo nak tapi jangan lupa kreditkan kat Aima... bukan setakat kredit je Cik Aima ... Sj wat kan satu entry khas lagi ... dah la tak join bleh lak dapat... hehehehe ... pasal aku suka suma doodle tu ... jadi aku gabungkan suma dan masukkan kat dalam satu frame ... korang tengok la ... kat tepi tu pun ada ... kat bawah pun ada .. hati banyak suka ... lalallalalalal~


~ Ni la dia doodle tu suma ~

5 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

kotak bulat berkata...

wah.. amik smua ek.. hehhe

sj berkata...

heheheh... suka semua skali ... suma comel2 belaka... hehehe

amirulspurs berkata...

comel jugakkk :D


p/s : salam kenal,singgah sini dan follow you :D

Anonymous Mat berkata...

:)

DoodleLicious berkata...

comellah semua dudel tu ^^