Subscribe:

Khamis, 15 September 2011

Kerja Lallalalala

Tadi aku review aku nya application kat jobstreet last week ... 
nampaknya lum ada rezeki lagi .. tapi yang buat mata aku terbuntang luas ... 
job compettion sekarang amat dashyat ... 
how come kerja kecik tapi applicant sampai beratus... 
kat jobstreet dia da bagi-bagi standard kita aw.. low.. same.. and high ,,, 
korang bayang kan lah setiap job tu ada ramai lagi orang yang hebat mohon but kerja tu biasa je .. 
QA Tech camtu je ... 
peh dasat compete job sekarang ni ...  
Korang tak caya korang tengok kat bawah ni ... sikit je ni ... 


7 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Mya berkata...

competition skang mg makin sengit! gudluk anywayyy =)

sj berkata...

tahu takpe ... hope la ada yang sangkut tu ... huhuhuhu thank you ye ...

Ezad Skytech berkata...

banyak saingan sekarang ni kan..anyway..gudluck..:)

sj berkata...

Ezad Skytech: tahu xpe ... herm .. student grad makin ramai but kje mcm sush je ... huhuhu thanz ok ...

Anonymous Mat berkata...

:)

amirulspurs berkata...

hehe, gudluck beb. aku tau hg hebat, so mst lepas competitors hg tu. :)

sj berkata...

ko doa pnjg2 tu aku amirul ... huhuhuhu