Subscribe:

Sabtu, 10 September 2011

Follower Ke 100

alhamdulilah akhirnya dunia blog aku yang comel lagi kecil ni sampai gak follower yang ke 100... Dulu masa follower angka sa je .. ak terpikir bila nak sampai puluh ni ... bile dah cecah puluh aku terpikir bila nak dapat angka ratus ni ... pergi blog orang lain suma gempak-gempaknya.. hebat!! aku biasa je ... aku pandang gak aku nya pageview.. tak cecah 1000 lagi ... sikit lagi hehehe.. komen pun lebih kurang sama je dengan follower cuma more lucky dari follower la ... huhuhuhu ... tetapi papehal pun blogger yang bertuah ialah nadiera_skygurlz... tahniah la ... huhuhhuhu korang jom tengok blog dia ... oh yeah!!!


klik banner tu untuk terjah blog dia...

1 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

ORLANDO AHMAD berkata...

alamak gua terlambat keh3