Subscribe:

Rabu, 14 September 2011

Kegilaan Merundum Macam Ais Cair

Ape tajuk yang aku bubuh ni ... ko tahu kenapa tajuk pelik cam tu ...
bukan ape sekejapan aje aku dah tengok macam-macam...
baru semalam aku tak online pasal aku demam..
ni dah ok gak la just suara aku amat la lunak dan merdu seperti suara ramli sirap masa tercekik asam gelugor.. ko tahu asam gelugor tu ape ... tak tahu poie search kat google tu hah...
kes demam tu satu hal .. macam bese pakej demam ni ... pekej 1st class nye ... kelas ekonomi tak main la kan .. selsema+batuk+sakit kepala+sakit tekak=pakej terhebat sepanjang zaman.. huhuhu tapi ni dah kurang ok la tu .. penat melabur kat klinik memang la ok ... hukhukhuk..


huhuhuhu kat atas ni selingan aje ... huhuhu

Tadi aku tengah carik doa yang mak aku nak kat internet .. aku tengok la satu demi satu page+blog+macam-macam lagi la.. korang tahu apa yang aku jumpa... adakah patut kat satu ruang yang kat dalam dunia yang internet yang sangat luas .. aku tak maksudkan blogger atau sesape nya web ... sape makan cili dia yang terasa pedas nya... dia bubuh kat dalam dia nye space tu iklan yang tak baik ... what the hell kan .. space ko tu kan isu agama .. akan ko leh letak benda cmtu kan .. aku tahu la ko pasang iklan but careful dengan apa yang ko bubuh .. sentap aku tengok.... cam ne la masyarakat islam dunia tak berpecah belahkan .. aku ni blogger kecik je ... pageview kalo dapat 10 pun dah kira baik ... aku tahu aku tak layak komen ko punye space but please put some sensitivity there .. orang tengok ok space ko tu ...



Dunia Oh Dunia... Very fast To Follow Very Hard To Catch

3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

amirulspurs berkata...

ada ka blogger letak advert cmtu? hmm, tak pnh jmpa lagi. duit kan, suma pasai duit. nak buat cmna.


p/s : thnx follow blog aku, keep in touch yeah? have a good days:D

sj berkata...

aku tak kata blogger ye .. hehehe tp mmg dia bubuh kat advert... your welcome... slalu la mai cni ... hehe

Anonymous Mat berkata...

:)