Subscribe:

Isnin, 4 Julai 2011

Blogger Otai Pilihan Saya



blog serius klik nama tu kalo nk jengah blog dia ...
bagi aku blog ni best pasal info yang terdapat kat dalam nya ... blog ni umapama mcam news blog ... pelbagai perkara bro ni sumbat kat dalam ni .. walaupun bahasa yang digunakan tu pelbagai sikit tapi bagi aku blog ni awesome. ni la blog yang 1st aku jatuh hati .. hari hari buka nak tengok apa dia bubuh walaupun ketika tu aku takde blog lagi ... heheheheh

3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

syaz@rozelt berkata...

thanks sudi join..

blog yg sj pilih tu sememangnya otai n taiko habis..hihi

Nurasyiqin berkata...

tapi dia punyer blog description tu lebih kurang sama macam www.zackzukhairi.clogspot.com...tapi isi kandungan blog serius tak tau la..tak khatam laie..~ngee

sj berkata...

Syaz: best kn ^^... ku suka sgt2 ... hehehehe
nurasyiqin: zackzuhairi tu dia nye blog cerita pasal diri dia n story dia mmg kelakar2 .. sj suka gak tp blog serius dia byk info , gadget n mcm2 lg bnda y kite x trpikir bnda tu wujud .. =) ^^