Subscribe:

Ahad, 31 Julai 2011

Segmen Memori Ramadhan By Sakura

tertarik menarik ko memang D' Boom segmen dari cik sakura ni ...  hhehhe yok la kita suma berkongsi cerita alkisah zaman kecik - kecik... time genetik tumbesaran memang merangsang otak dengan pelbagai jenis helah .. hahhaha.. nak join klik banner upin ipin tu ..
cerita aku takde la menarik atau lucu sangat .. tapi memang memberi kesan yang maksimum kat kepala aku ni ... masa tu time dalam darjah 1 atau 2 la ... memang aku  ni walaupun perempuan lasak nye macam lelaki sikit hhahaha aku selalu buat taktik ni dan aku rasa ramai gak yang try taktik yang sama dengan aku ... buat buat nak gi toilet tapi bukan nak gi toilet sangat niat alkisah nak minum air paip hahahaha ... tapi aku persan satu perkara berapa banyak kali minum air paip tu pun masih lagi rasa haus ... nak jadi kan cerita satu hari ni mak aku tak keje .. dia memang pelik gila tengok aku masuk keluar bilik air ... hari tu lak panas terik ... mak aku ngendap aku wat ape kat bilik air [ aku ni duk umah kampung ] ... peh on the spot kantoi kat mak aku .. amek jajan dapat se das dua kat badan ... hahahha padan muka!!
lagi satu aku ni suka sangat minum air tembikai ... ada sekali tu aku minum air tembikai terlalu banyak menyebabkan raya aku takde suara langsung nak bercakap ... hahahahhahaha

p/s korang ok tak template baru blog ni?? siyes memang nak sangat opinion korang (^^)V

5 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

snOw sakura berkata...

thx sudi join.. aha, dh ada list blog yg join kt bwh tu, blh la jejln bca kisah diorg.. hehe, nakal eh kecik2 dlu.. =)

sj berkata...

snow sakura: hahahha nak wat cmne genetik tengah tak stabil ... huhuhu ok skrang gak sj gerak ... huhuhu

Amira Chan berkata...

hahaha. kesian, takde suara time raya yek. ^^

iejjah berkata...

haha..kantoi suda...perghhh...snggup mnum air paip lak 2..kahkahkah..hebak :P

sj berkata...

amira: huhuhuhuhu minum tak ingt dunia ... cm esok xde lg ... sj minum dkt stgh bekas air yang kt pasar malam tu .. kitorg wat sndri mse tu ...

iejjah: budak2 lg mse tu huhuhuhu (==")