Subscribe:

Sabtu, 2 Julai 2011

Lantai Dan Seninya

dah lama aku peram benda ni kat dalam laptop .. masa selongkor2 nak buang apa yang dah memberat dalam laptop aku terperasan lak benda ni ... kali ni entry pasal Lantai atau omputeh cakap "floor" ... pelbagai corak , style , design dan lain- lain term yang tumbuh kat dunia ni ... aku suka kan nye hope one day aku leh dapat kan nya untuk umah aku lak ...


Jig Saw Floor
 



ni design dari prowood... aku rasa sesuai untuk bilik kanak or cam ruang istirehat k ...

Elevator With No Floor 


ni sangat menakutkan .. aku naik lif pun pening ni lagi lif cam xde floor ni ... sanggup lagi aku naik turun tangga la... 

Pressure Sensitive Floor



super cool ... aku nak sebijik bubuh kat umah .. hahaha.. malam aku dah xyah nak pasang lampu banyak banyak lagi ... 

Colour Parquet Flooring 


nice kan .. selalu parquet colour coklat or coklat cerah .. ni warna warni meriah umah mak ngah ... hahahah

Concrete Floor



aku sangat berkenan ngan design yang ini ... very futuristic ...

Finsbury Avenue Square  
 

sekali tengok dah rupe cam spider web kan ... papehal pn it awesome..!!

Optical Illusion Floor  
 


peningnye tengok ... adoi~

Salami Floor 
 

herm .. ok la ... 

Sears Glass Floor (Look Out Below) 
 

cam gergasi ... floor yang berbentuk 3D yang bawah nye ... superb!
 
Copper Coin Floor 
 


ni floor dari kepingan duit syilling 1 sen aku rase ... but sbnarnyaxde la tinggi sangat kos nya walaupun ianya banyak ...   

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

Nurasyiqin berkata...

baru tau ada gak lantai-lantai seperti pic di atas..thanks for the info and salam perkenalan..=)

sj berkata...

hai nurasyiqin .. salam perkenalan ... =)best kn sj suka y pressure sensite floor ngan concrete nye ... menawan hati lerh org kata ... ^^