Subscribe:

Selasa, 12 Julai 2011

Coffee Prince Coffee Arts

Ok aku sangat suka tengok cerita korea tajuk dia coffee prince .. [ korang pernah tengok tak?] ... memang best cerita tu.. cerita cinta la of course but in a different view.. heroiin cerita tu boyish ... so memang lucu la .. tengok cerita tu hati rasa hepi je .. tapi cerita tu dah abes dah kat NTV7 ganti dengan cerita princess hour pun memang superb! hahaha.. ok cukup aku cerita pasal drama tu .. entry kali ni sempena cerita coffee prince yang dah tamat semalam .. aku bawak kan coffee art .. korang tahu tak apa tu coffee art let check out bebeh !!!! aiyaa!!!


bentuk heart ... cantek kn (^^)V


rabbit .. sesuai untuk kanak - kanak ..


kompleks nye .. cmne la dia buat ni ...


ni lagi la ... hebat seyh barista dia ..


lovely .. mesti kena ada skill yang tinggi ni ... foam dia very smooth la 



ni pun sama ... hebat r dorang ... artis di atas kopi 



ni bentuk bunga lak ... cam bunga apa ye agak nya ...


ni bentuk monster ... tengok la gigi ku dan juga mata ku ... hahahaha


herm ... nak secawan !!



ni contoh camne sebenarnya dorang buat ni semua .. ^^ hebat r .. kalo aku dah jd ape ntah agaknya ..^^ 

6 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

amir aizat berkata...

cool!

syaz@rozelt berkata...

suka gila kopi..tp klu jumpe yg mcm nie..syg je nak minum..hihi

sj berkata...

tu r pasal ... ada juga tenung aje kopi tu tak minum minum kan .. hahahah

ashafanie berkata...

berkenan image lt coffee tu

Al-Fikr berkata...

teringin belajar buat, tp AL-Fikr tak suka coffee. XD

sj berkata...

Ashafanie: sj pun suka ... tapi lg suka yang 1st sekli tu (^^)V

Al-fikr: belajar buat tak semestinya kene minum .. ane tahu lepas belajar buat art ni terus suka minum lak kan .. lg pun rasa latte dan mocha sangat sedap tau ... ^^