Subscribe:

Jumaat, 29 Julai 2011

Harry Potter 7 Part 2 ~ World Cup 2014

Ola .. Ola .. Ola .. kehangatan perlawanan Bola malam tadi Malaysia VS Singapura bagi terasa lagi kehangatanya .. pada pendapat aku player malsysia dah membuktikan mereka hebat malam tadi .. mereka sentiasa mengatur gerak yang  menarik untung menyumbat gol .. tapi bias ala pihak lawan mestila ada taktik mereka sendiri untuk sentiasa menjaga kepentingan diri kan .. tak kira la tektik tu baik baik ke dak ye... kalo sape yang tengok semalam match tu .. aku tengok kat tv kat umah .. tengok version singapore nya .. hahaha cam ne aku leh dapat ?? oh pasal aku orang johor ... kitorang memang ada dapat siaran dorang .. hehehe.. untuk pengetahuan korang walaupun singapore menang semalam sebenarnya dorang ni takot dengan malaysi a.. tu la muncul taktik yang perlbagai tu .. huhuhuhu diorang siap label kan " a dangerous man s  kunalan " also " a incridible  safee sali " .. malah khairul fahmi che mat di beri pujian yang tinggi atas kemantapan dia menyelamatkan .. wa memang sangat teruja lu la bro hehehehe.. TERBAEk!!! jadi aku rasa kalo harimau malaya terus berusaha gigih pasti satu ketika akan melangkah ke world cup gak .. huhuhuhu



ok la tutup cerita pasal bola malam semalam .. aku nak cerita pasal harry potter 7  part 2 .. The Deathly Hallow lak ...

aku ni memang dari dulu suka tengok cerita .. menbaca cerita harry potter .. aku memang ada beberapa collection harry potter nye product terutamanya teh full series of their book .. ahad lepas sempat la aku pergi tengok cerita ni kat panggung ... wayang dengan umah aku memang jauh gila .. nak g makan masa satu jam gak naik bas .. tapi harry potter nya pasal aku redha gak .. peh memang terbaik .. Gila serius aku cakap David Yate memang patot diberi pujian atas hasil kerja nya .. tak macam part 1 aku memang agak kecewa .. part 2 ni .. memang superb sampai popcorn jatuh dari kerusi pun aku tak sedar .. hahaha.. gila hebat kan ..  memang aku taksangka la .. walaupun apa yang terkandung dalam buku tak de sepenuhnya dalam filem ni .. tapi aku tetap berpuas ati .. kalo ada yang teringin nak pergi tengok .. jangan lepas kan peluang ok .. korang patot menontonya .. serius ku katakan ..
oh yeah!!!!! p/s aku suka gila kat mathew lewis yang bawak watak naville longbottom .. selamat tinggal tom felton .. hahahaha

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

syaz@rozelt berkata...

tom felton dah semaken ensem n dh jadi cm hero ke2 kan dalam muvi nie..hhee

bola i x ttengok..tp semua orang pon cakap mende yg sama..singapore blakon..haha

sj berkata...

syaz: tom felton dh mcm rupa kasanova dh lorh ... hahahaha