Subscribe:

Isnin, 25 Julai 2011

Sudah Rindu Ni

aloha suma!!! apa khabar semua ??!! sj amat rindu kat dunia blog ... line kat umah dah nazak tahap tak boleh di ampunkan maka pasal tu la sj dah lama tak online ... ni pun pergi cc online ... ok la kan leh lepas kan rindu selama sejam kat blog - blog yang ada ... lagi- lagi kat blog- blog otai tu ... 
lagi kan tangan sj is not very well lagi ... herm agak terok sebenarnya ... lain kali sj akan update gambar- gambar tangan tu korang tengok la [ ada ke yang nak tengok ]...
di kesempatan ni jugak sj nak ucapkan selamat menyambut bulan ramadhan al mubarak ... yang akan menjelang lebih kurang seminggu ... moga ramadhan ni akan membawa seribu manfaat kepada kita ... see you all next time ok ... huhuhu (^^)V

bukan godaan makan minum aje tu ... termasuk la godaan yang lain tu ... c u next time ... ^^
p/s ingat tadi nak upload header baru ... tapi tak jumap lak dalam pendrive ... mana la dia hilang tu .. 

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

oja_alia berkata...

slamat menyamut al mubaraaaaakkk...yaahh!semangat ni...

sj berkata...

betol2 ,,, semangat ni !!! hehehehehe