Subscribe:

Rabu, 6 Julai 2011

Hilang!!~

hai suma!! aku tahu ramai yang review or tengok blog aku skang ni [ perasan ... wakaka ] 
aku nak minta maaf pasal 2 3 ari blog sj ni takde kabar brita ... tu aje ... 
aku bukan busy sangat pun .. 
tapi 
line internet ni hah!! yang TErLalu bUsY smpai time aku nak update pape je ..
asyik pending aje ... 
terbakar jiwa raga I ni melihat sikap dia
korang nak marah .. marah r kat line tu hah... heheheheh
kat sini aku 1 st skali aku nak ucap thanz banyak2 kat suma yang datang singgah kat blog SJ ni ...
tq so much .. jasa membaca cerita x seberapa kat cni amatla dikenang ...
thanz guy!!!!

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

syaz@rozelt berkata...

u r most welcome dear!hehe..

sj berkata...

hai syaz... syaz mmg best r .. slalu mlwt blog sj ni ... hehehehe