Subscribe:

Selasa, 26 Julai 2011

...Jalan - Jalan ... lalalalala~ Nak Naik Kapal??

peh puas aku merayap ... berblogwalking .. blogjogging ... memang best r ... dari  blog yang meriah hingga la yang simple tapi memang best .. banyak idea aku dapat dari dorang ni ... tapi aku sedar blog aku ni memang jauh r beza dari blog dorang ... tak kra la dari design blog sampai la ke follower tak tertinggal komenter tegar dorang ... yeah!!! aku perlu tingkat kan lagi kemahiran aku berblog ni .. (*v*)...
kita tutup dulu part yang tu ... ari ni aku nak bentang kan satu desas desus yang aku terbaca kat akhbar beberapa hari lepas .. cerita alkisah nya kapal termahal di dunia adalah milik orang terkaya di malaysia .. wow nampak nye malaysia pun dah ada ter ter ni ..
kapal yang diberi nama HISTORY SUPREME ni .. kapal ni memag gila gempak pasal dia ada sistem peluru berpandu n also kapal selam ... malah kapal yang sepanjang 300 meter ni ada sanduran emas 100tan, tempat tidur dilitupi platinum .. yang paling menjadikan kapal ni terunik dunia pasal dia Tyrannosaurus Rex punya tulang... nah korang nilai sendiri cool or super cool kapal ni ... 



korang perasan tak sanduran emas kat tepi kapal tu ?? dolphin leh wat cermin muka ni .. hehehe





peh korang tahu harga dia berapa RM15 billion ... aku kalo ada duit camni banyak ,... nak wat pe ea... kalo korang .. korang wat ape dengan duit sebanyak ni ?????

2 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

farahinrazak berkata...

singgah cni tinggal komen. huhu:) lawanye kapal. betul ke org kaya m'sia? sape eh? hehe :)

sj berkata...

herm ... desas desus nya macam tu la .. dia di antara top 3 orang terkaya malaysia sj tak ingt nama nya .. hehehe sori ye... ^^