Subscribe:

Khamis, 7 Julai 2011

Rumah Ke Macam Tak Aje??~

hah ni baru la sempat aku surf terserempak lak dengan dorang ni .. korang tengok la betapa unik nye mereka ni suma comel2 belaka .. kuci kuci kuci ~~ hahahahaha [ dh knape tu?? ^^ ]


rumah bumbung kat bawah lantai kat atas ... hehehe kreatif depa ni kan 





ni kena tiup dengan taufan kot .. 


umah ni macam mencair .. cam coklat yang mencair .. wow~


cam no dorang balance kan umah ni ea .. payo ni 


dorang kata ni umah kaktus.. ada rupa tak?


ni aku tahu cite nye .. tuan empunya dulu dia lahir kat toilet bowl tu pasal dia wat uma cmni 


umah akan datang cmni kot kn .. futuristic sungguh ni 


rumah kasut huhuhu

kalo korang nak tengok search rumah unik ... tak terlarat aku nak masuk kan suma .. ada umah piano , siput la .. mcam macam lagi r .. cm ne dorang boleh dapat idea nak umah tu ea.. wondering !!

4 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

FidDa berkata...

wah! unik giler rumah2 2 :)

sj berkata...

tahu xpe ... cm ne la dorg leh trpikir kn

FidDa berkata...

so creatife..t aq nk buat umah dlm air pulak laa..hehe :)

sj berkata...

umah dalam air dah ada orang wat kot . . aku penah tengok kat tv umah kat dalam tanah ... lg power ... cantek habis ... lg stu mesti sejuk je kn .. heheheh