Subscribe:

Sabtu, 9 Julai 2011

Berkisah Tentang Sesuatu

huhhuhu... ada banyak benda aku nak share ngan korang. kalo boleh nak wat entry satu demi satu tapi cam tak worth it plak ... so aku compress kan suma dalam satu entry .. korang baca la sendiri huhuhuhuhu [ agak2 menarik perhatian kamu k tak ea???? ]

1st
minggu depan Harry Potter 7 part 2 akan keluar ni cerita yang paling aku ikot sejak dari awal lagi .. aku ada sim[an koleksi buku dari yang no 1 sampai la 7 .. hehehe and other souvenier... x sabar rase nye nak p tengok kat panggung tapi aku sedih r pasal tak dapat tengok 1st day tayangan.

2nd
thanz 2 blog Kotak Bulat ,dan  Cik Pop pasal dah senarai kan blog ni kat dalam blog korang kn yang segmen promote blog tu .. peh tq so much la .. aku dah lama nak menghargai korang tp line ni bek sgt smpai slow sgt geraknye ... heheheh thanz ye korang ..

3rd
semalam masa jalan2 ternampk kt blog rozelt .. syaz dh senarai kan blog sj untuk segmen blog otai pilihan .. sj pilih blog serius ... kembang kuncup gak la bila tengok cadangan sj di terima thanz r cik syaz hehehe..

4th
aku rasa sangat teruja ... macam nak melompat lompat bila dah jumpa sambungan cerita cinta sufi karya ramlee awang murshid ... sutera bidadari ... peh penat aku merayap menyelinap banyak kedai buku ... buku ni cepat sangat abes nya ... payah betol .. heheheh.. sangat best .. dah setengah dah baca .. ^^ [ hati sangat gumbira]

last sekali ...
thanz kat semua yang sudi singgah kat sini baca post merepek dan merapu kat sini .. thanz semua... jasamu sangat sangat dikenang ... huhuhuhuhu

7 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

syaz@rozelt berkata...

cik sj..thanks jugak mention syaz dekat sini..hihi..fevret kte sama la..suka harry potter n novel ramlee awang murshid!!!!nak jugak bce novel terbaru tuu,,

sj berkata...

syaz hehehe ye ke ... jom la tgk harry potter bru ... kt panggung 14 ari bulan huhuhuhu .. novel baru sgt best ... sikit lagi dah nak abes baca dh .. huhuhuhu

Cik Wani berkata...

hye,,blogwlking here =)
btw jom komen link kt entry wani ni

http://akuazwani91.blogspot.com/2011/07/i-saya-bertudung-dan-saya-sangat-pretty.html

thx a lot =)

sj berkata...

trima kasih cik wani .. sudi singgah cni ... ^^ sj dh g mlawat dh .. cantek la blog cik wani ...^^

Abby Salvatore berkata...

Abby dtg sini...:)

kabar baik SJ.SJ pekabar?thanx sbb singgah blog abby...:)

Cik Wani berkata...

hye awk,, thx 4 da link yg awk share kt sy k..

thx a lot dear =)

sj berkata...

abby salvatore: thanz sbb jenguk sj ^^.. sj sihat aje (^^)V ur welcome frenz ...

cik wani : ur welcome .. kita memang suka tolong orang ^^