Subscribe:

Rabu, 13 Julai 2011

Kasut oh Kasut... Nak Beli kasut ???!!

kasut?? mesti korang tertanya tanya apa kes lak la pulak cerita pasal kasut kan ... ok la ari ni aku terpandang [ padahal dah lama simpan dalam laptop ...wakaka ] sebuah gambar menyenaraikan pelbagai jenis kasut . dah lama kau simpan .. korang boleh tengok pelbagai jenis kasut from women to men ... ane tahu ada kasut yang korang nak beli tapi tak tahu apa nama nya .. ini mungkin akan menbantu anda.. ceh wah!! cam telefonis tak ??? hahahaha... jom review !!!!!


p/s sori ea... tulisan dia agak kecik pasal kasut dia banyak sangat .. huhuhuhu (^^)V ~ peace!!

3 Orang Belek-Belek Mini Cooper Sj:

syaz@rozelt berkata...

suka yg flip flops..hehe

cik aisha berkata...

kasut...terkehel kalau kalau pakai heels yg berinci2 2..haaha

sj berkata...

syaz: jem pn suka gk y tu simple je kn...^^

cik aisha: kasut y ballerina tu kn...peh punya la dasat tingginya huhuhu